gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

info@btrsl.com

+94770286418

Lawatan Sri Lanka, Kereta, Van, Bas Mini, Bas Jurulatih, Sewa Dengan Pemandu Pemandu 1, 2, 3, 5,7,8, 9,10,11,12,15,17,25 Sewaan Tempat Duduk 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9,10,11,12,15,17, 25 penumpang Kenderaan

Lawatan Sri Lanka, Kereta, Van, Bas Mini, Bas Jurulatih, Sewa dengan Pemandu Pemandu 1 hingga 25 Tempat Duduk Sewaan Kenderaan 1 hingga 25 penumpang

 

Sewa Kenderaan Sri Lanka & Seluruh Negara. Kami menawarkan perkhidmatan Kereta, Van, Bas Mini, Bas Jurulatih, Sewa untuk sewaan harian mingguan dan bulanan yang berpatutan dengan panduan pemandu, Jadi pemandu kami mengetahui negara dan sekitar. Semua sewaan Kenderaan kami termasuk insurans, bantuan tepi jalan dan kami boleh menghantar Kenderaan dengan panduan pemandu ke pintu anda. Kami mempunyai rangkaian armada dengan kenderaan serba baharu manual dan automatik.

 

Penyedia Perjalanan Anda di Sri Lanka,

 

Adakah anda merancang percutian anda di Sri Lanka dan ingin menyewa kereta dengan pemandu? Tempah kereta anda dengan kami sekarang dan nikmati perjalanan anda di Sri Lanka. Kami menawarkan lawatan peribadi dan berpandu di Sri Lanka dengan pemandu/pemandu pelancong. Tempah percutian impian anda di Sri Lanka sekarang dengan BTR SL. Kami menjadikan percutian anda sangat selesa dan membawa anda dengan selamat ke semua tempat pilihan anda.

 

Kami mempunyai banyak jenis kenderaan dalam keadaan yang sangat baik (Kereta, Van, Bas Mini, Bas Jurulatih, dengan insurans penumpang khas). Kereta disediakan untuk 1-2 orang, Toyota Kdh Van disediakan untuk 3-8 orang,

 

Toyota Hiace High Roof disediakan untuk 9 hingga 13 Orang, untuk 14 hingga 17 orang kami menyediakan Bas Mini dan untuk lebih daripada 18 orang Kami menyediakan bas Coach.

 

Semua kenderaan mempunyai penghawa dingin dan tempat duduk berbaring dengan tali pinggang keledar. Kenderaan kami digunakan secara eksklusif untuk pelancong sebab itu kami sentiasa memberi perhatian kepada keadaan terkini dan memastikan ia sentiasa dalam keadaan baik. Kami ialah  kenderaan pembawa Orang yang terbaik di Sri lanka.

 

Hantar pertanyaan anda sekarang dan tempah pemandu peribadi anda dengan kenderaan yang selesa untuk perjalanan impian anda di Sri Lanka. Kami berhasrat untuk menawarkan anda perjalanan terbaik dan percutian yang tidak dapat dilupakan di Sri Lanka.