gallery/btrslgallery/btrslgallery/btrslgallery/btrslgallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats appgallery/whats appgallery/whats appgallery/whats appgallery/whats app

+94770286418

btrga@yahoo.com

Sri Lanka & Maldiverna resor – en perfekt kombination, 9 dagar

4 dagars turer till Maldiverna och Sri lanka 5 dagars privat turismpaket 

 


 

Maldiverna, vattensporter, äventyr, avkoppling + Sri lanka Sightseeing-paket

 

 

 


Höjdpunkter

 

 

 

Maldiverna

 

 • Upptäck lokala restauranger och kaféer.

 • Utforska en av de största marina varelserna

 • Koppla av på en obebodd ö.

 • Upplev en snorklingsutflykt.

 • Biyaadhoo-revet, Kuda Giri-snorkelpunkten.

 • Gulhi Island Lunchställe och Lucky Dolphins.

 • Övernattning på Ocean Front Beach hotel.

 

 

Sri Lanka

 

 • Galle Fort, Klocktorn, Fyr, Cricketplan (Galle)

 • Njut av Unawatuna Beach Den mest kända stranden (Unawatuna)

 • Madu River Båttur

 • Udawalawa National Park Safari (bästa stället för vilda elifanter)

 • Sinharaja regnskogstur

 

 

 

 

 

Dag 01: Välkommen till Maldiverna


Vid ankomst till flygplatsen i Maldiverna kommer du att möta och hälsa på vår representant och kommer att överföras till Maafushi Island, hotell med motorbåtsfärjan. Motorbåten går 5 gånger varje dag och tar 40 minuter att resa över Indiska oceanen till Maafushi Ö. Se skönheten i de många Maldivernas öar som passerar dig och håll ögonen öppna för delfiner. Eftermiddagen fri för avkoppling. Övernattning på Ocean Front Beach Hotel.

 

 

 

DAG 02: Biadhoo-revet, Kuda Giri, Gulhi Island och Lucky Dolphins


 Denna morgon Efter frukost på hotellet kommer din guide att följa med dig på en tur till Biyaadhoo-revet, Kuda Giri, Gulhi Island och Lucky Dolphins. Under tiden Du kan också delta i valfria vattensporter, snorkling, dykning och surfing. 

 

 

Biyaadhoo-revet (snorkelpunkt)
Täckt av frodig vegetation och helt kantad av ett korallrev, är den lilla ön Biyadhoo ett utmärkt alternativ för snorkling. Runt ön kan du simma med sköldpaddor som livnär sig på sjögräsbäddar, upptäcka mangrovens överraskande liv, men också och framförallt förundras över det livliga revet, där ängelfiskar, clownfiskar, bläckfiskar, sjöstjärnor, havabborrar och hajar lever.

 

 

Kuda Giri (snorkelpunkt)
Kuda Giri är en liten undervattensö, som har områden med murar och sandiga sluttningar. Längs väggarna finns små överhäng med muränor som gömmer sig inuti, ett litet rev som börjar på bara 3 meter och som har överhäng som löper runt korallblocket mellan 12 och 22 meter. Kuda Giri är den perfekta platsen för mellanliggande.

 

 

Gulhi Island (lunchställe)
Den vackraste stranden på Maldiverna. Fin sand, kristallklart hav som ändrar färg under dagen i alla nyanser av blått och grönt. Gulhi är en av de bebodda öarna.

 

Lucky Dolphins
Dolphins är förtrollande varelser som verkar älska att sätta upp en show och om du skulle vilja se dem under din vistelse på Maldiverna, se delfinerna leka i sin naturliga natur. I kölvattnet av havets mest älskade lekfulla varelser. 

 

 

 

 

Dag 03: Whale Shark tour 


South Ari Atoll är en av de bästa platserna att upptäcka valhajar. resa för att utforska en av de största marina varelserna. De majestätiska valhajarna. Att vara en av de största fiskarna i havet och en av de mest majestätiska varelserna att se. Tur inklusive, Whale Sharkspoint, Mantra Point, Lokal ö sightseeing, lunchpunkt och Lucky delfiner

 

 

 

Dag 04: Efter slutet av Lovely Maldives, gör dig redo att åka till Sri lanka, vår nästa destination

 

Maldives Hotel checkar ut och du kommer att överföras till Maldives internationella flygplats med en båt, vid en lämplig tidpunkt för att få ditt flyg att flyga till Sri Lanka. Flygresan tar vanligtvis 1.30 timmar från Maldivernas flygplats till Sri Lanka

 

 

 

 Ankomst till Colombo flygplats - Välkommen till Sri Lanka

 

Anländer till Bandaranaike International Airport Colombo kommer vår representant att träffa dig och överföra dig till Galle Hotel, vila och koppla av 

 

 

 

 

Dag 05:

 

 

Besök, Galle Fort

Unesco världsarv Sevärdhet Galle Fort, även känt som holländska fortet eller Galle vallar, i Gallebukten på Sri Lankas sydvästra kust, byggdes först 1588 av portugiserna, sedan omfattande befäst av holländarna under den 17:e århundradet från 1649 och framåt.

 

 

International Cricket Stadium Galle

Beläget nära Galle-fortet Det anses vara en av de mest pittoreska cricketbanorna i världen
 

 

Galle klocktorn

Beläget i Galle Fort. Klocktornet är ett populärt landmärke och har utsikt över centrala Moon Bastion, på platsen för det tidigare vaktrummet. Klocktornet byggdes 1883
 

 

Galle fyr

Detta är Sri Lankas äldsta ljusstation med anor från 1848

 

 

Unawatuna Beach

 Kom för att tillbringa lite tid i Unawtuna Beach. En av de största turistdestinationerna och den mest kända stranden i landet, stranden är populär för turister, och en del av stranden är upptagen med solstolar och familjer kommer till stranden för att njuta av bad

 

Övernattning, nattliv och avkoppling.

 

 

 

 

Dag 06: Madu River Båttur

 

Madu River är en våtmark, nära den lilla staden Balapitiya. Upplev solnedgången medan du åker båt i Maadu Ganga. Denna våtmark sträcker sig över 900 hektar yta och det mesta är täckt med vatten. Det finns totalt 64 öar i Madu Ganga. Denna turné tar cirka 2 timmar. Under din båttur kan du se enorma mangroveskogar vid flodstranden. Båtar kommer att åka under en kort tunnel, som är gjord av mangrove. Du kan se många fåglar och djur som lever i denna vattenmiljö.

 

 

 

 

Dag 07: Udawalawa National Park jeep Safari-tur


Udawalawe är en viktig livsmiljö för lankesiska elefanter, även känd som en bra fågelskådningsplats i Sri Lanka. Fågelälskare skulle få ett underbart tillfälle att observera många olika sorters fåglar, nationalparken erbjuder hem för många andra arter av däggdjur såsom den rostiga prickiga katten, fiskekatt. Tar dig genom hotspots för att titta på elefanter och andra djur och fåglar inom parken. Jeepar som är specialiserade för optimerad visning tar grusvägar in i den djupa skogen för den bästa tittarupplevelsen.


 

 

 

Dag 08: Sinharaja regnskog 

 

Sinharaja Rain Forest är en av de få urskogar som finns kvar i världen. Denna vintergröna regnskog, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är en av de få jungfruliga regnskogarna som finns kvar. Fukt mystisk och myllrande av liv, är den sista dyra sträckan av jungfrulig regnskog på ön. På drygt 11 000 hektar, linje över den våta zonen i södra kanten av bergslandet. Det är en häpnadsväckande mängd flora och fauna och placerar den bland den bästa biologiska mångfalden i världen. Över 130 fåglar, arter finns här, inklusive många av de 33 arterna som är endemiska för Sri Lanka. Det finns också en rik reptilpopulation och myriader av insektsarter, många som ännu inte har klassificerats. Däggdjursscener här inklusive den lila ansiktslangurapan och jätteekorren. Det är att föredra att utforska Sinharaja till fots, vilket ger en verkligt autentisk djungelupplevelse.

   

 

 

 

 

Dag 09: Colombo Airport Avgång


Slut på härlig sightseeingresa till Bandaranaike International Airport eller den plats du önskar
 

 


ytterligare information

 

 

Vad ingår,

 

 

Hämtning från flygplatsen i Maldiverna och Sri Lanka

Frukost.

Professionell guide.

Alla överföringar med delade motorbåtar.på Maldiverna

Privat bil, skåpbil, jeep med guide Sri lanka

Alla turer och aktiviteter.

03 nätters boende på Maldiverna (3* bra hotell).

04 nätters boende på Sri lanka (3* bra hotell).

Slutet av resan, flygplatsen avlämning

Alla inträdesbiljetter & skatter

 

 

 

Uteslutningar

 

 Lunch middag.

Internationella transferflyg ingår inte. Detta gör att du kan organisera flygningarna separat med ditt föredragna flygbolag när som helst.

 

 

 

Vänligen notera


Inga dolda avgifter, garanterat bra service.

 


 4 dagar på Maldiverna och 5 dagar på Sri Lanka, anpassad rundtur