gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

+94770286418

btrga@yahoo.com

Sri Lanka túra, autó, kisteherautó, minibusz, turistabusz, bérelhető vezetővel 1, 2, 3, 5,7,8, 9,10,11,12,15,17,25 ülőhely bérelhető 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9,10,11,12,15,17, 25 személygépkocsi

Srí Lanka túra, autó, kisteherautó, minibusz, turistabusz, bérlés sofőrrel, 1-25 férőhelyes bérelhető 1-25 utas jármű
 

 

 
Járműbérlés Sri Lankán és országszerte. Kedvező árú napi heti és havi bérleti díjjal kínálunk autót, kisteherautót, kisbuszt, kirándulóbuszt, bérleti szolgáltatásokat sofőrvezetői útmutatóval, hogy sofőrünk ismerje az országot és környékét. Minden járműbérlésünk magában foglalja a biztosítást, a közúti segítségnyújtást, és a járművet vezetői útmutatóval együtt házhoz is szállítjuk. Kézi és automata vezérlésű vadonatúj gépjárműveink széles választékával rendelkezünk.

 

 

Az Ön utazási szolgáltatója Srí Lankán,

 

Srí Lankán tervezi nyaralását, és szeretne autót bérelni sofőrrel? Foglalja le nálunk autóját most, és élvezze utazását Srí Lankán. Privát és vezetett túrákat kínálunk Srí Lankán sofőrrel / idegenvezetővel. Foglalja le álmai nyaralását Srí Lankán most a BTR SL segítségével. Nagyon kényelmessé tesszük nyaralását, és biztonságban elvisszük az Ön által választott helyszínekre.

 

 Sokféle, nagyon jó állapotú járművel rendelkezünk (autó, furgon, kisbusz, turistabusz, speciális utasbiztosítással). Az autókat 1-2 főre, a Toyota Kdh Van 3-8 főre biztosítjuk,

Toyota Hiace High Roof 9-13 fő részére, 14-17 fő részére kisbuszt, 18 fő feletti buszbuszt biztosítunk.

 

Minden járműben van légkondicionáló és dönthető ülések biztonsági övvel. Járműveinket kizárólag turisták használják, ezért mindig odafigyelünk a technika korszerűségére, és ügyelünk arra, hogy mindig jó állapotban legyenek. Mi vagyunk a legjobb emberszállító járműkölcsönző Srí Lankában.

 

Küldje el érdeklődését most, és foglalja le privát sofőrjét egy kényelmes járművel álmai Srí Lanka-i utazásához. Célunk, hogy a legjobb utazást és felejthetetlen nyaralást kínáljuk Önnek Srí Lankán.