gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

info@btrsl.com

+94770286418

Tur în Sri Lanka, mașină, furgonetă, microbuz, autobuz, închiriere cu ghid de șofer 1, 2, 3, 5,7,8, 9,10,11,12,15,17,25 Închiriere de locuri 1, 2, 3, Vehicul cu 5, 7, 8, 9,10,11,12,15,17, 25 de pasageri

Tur în Sri Lanka, mașină, furgonetă, microbuz, autobuz, închiriere cu ghid șofer Închiriere de la 1 la 25 de locuri Vehicul de la 1 la 25 de pasageri
 

 

 
Închiriere de vehicule în Sri Lanka și la nivel național. Oferim mașini, furgonete, minibuze, autobuze, servicii de închiriere la prețuri accesibile, săptămânale și lunare, cu ghid de șofer, astfel încât șoferul nostru să cunoască țara și împrejurimile. Toate închirierile noastre de vehicule includ asigurare, asistență rutieră și vă putem livra ghidul pentru vehicule cu șofer la ușa dumneavoastră. Avem o gamă de flote cu vehicule noi, atât manuale, cât și automate.

 

 

Furnizorul dvs. de călătorie în Sri Lanka,

 

Vă planificați vacanța în Sri Lanka și doriți să închiriați o mașină cu șofer? Rezervă-ți mașina la noi acum și bucură-te de călătoria ta în Sri Lanka. Oferim excursii private și ghidate în Sri Lanka cu șofer/ghid turistic. Rezervă acum vacanța de vis în Sri Lanka cu BTR SL. Vă facem vacanța foarte confortabilă și vă aducem în siguranță în toate locurile pe care le alegeți.

 

 Avem mai multe tipuri de vehicule in stare foarte buna (Masina, Van, MiniBus, Autocar, cu asigurare speciala pentru pasageri). Mașinile sunt furnizate pentru 1-2 persoane, Toyota Kdh Van este furnizată pentru 3-8 persoane,

Toyota Hiace High Roof asigurat pentru 9 până la 13 persoane, pentru 14 până la 17 persoane oferim microbuz și pentru mai mult de 18 persoane oferim autobuz.

 

Toate vehiculele au aer condiționat și scaune rabatabile cu centuri de siguranță. Vehiculele noastre sunt folosite exclusiv pentru turiști, de aceea suntem mereu atenți la stadiul tehnicii și ne asigurăm că sunt întotdeauna în stare bună. Suntem cei mai buni vehicule de închiriere de transport persoane din Sri Lanka.

 

Trimiteți-vă întrebarea acum și rezervați-vă șoferul privat cu un vehicul confortabil pentru călătoria de vis în Sri Lanka. Ne propunem să vă oferim cea mai bună călătorie și vacanță de neuitat în Sri Lanka.