gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

+94770286418

btrga@yahoo.com

1. Kvalitet och service

 


Hos BTR SL går kvalitet och service hand i hand. Vi gör vårt yttersta för att se till att dessa två kännetecken uppfylls vid varje steg på din resa. För att hjälpa till att uppnå dessa kärnvärden övervakar vi noggrant kundtillfredsställelsen och söker konsekvent nya sätt att överträffa våra kunders förväntningar.

 

 

2. En personlig touch


Från den första kontakten, genom din vistelseperiod, och tills du säkert är hemma igen, är vi med dig. Du känner till din personliga resekonsult både genom namn och ansikte, eftersom vi gör det till en praxis att hälsa våra kunder personligen och gå igenom hela resan.

3. Vänlig och kunnig personal
Vi har skapat oförglömliga reseupplevelser i BTR för tusentals kunder från hela världen. Det är ned till kvaliteten på våra människor. Våra medarbetare har omfattande och förstahands kunskap om regionen och brinner för vad de gör.

4. Lokal expertis
Det är viktigt för oss att du har en minnesvärd och autentisk upplevelse med våra helgdagar. I linje med de förväntningar vi har på vår personal väljer vi endast lokala leverantörer som är vänliga, ansedda och har djupgående lokal kunskap.

5. Spara tid och ansträngning
Att undersöka och organisera din egen semester kan vara en stressande uppgift. Låt oss göra jobbet åt dig! Genom att välja BTR kan du spara både tid och pengar genom att boka alla dina restjänster direkt hos en specialiserad lokal byrå.

6. Skräddarsydda helgdagar
Våra paket är designade med dig i åtanke och kan skräddarsys eller byggas helt från början för att passa dina behov. Våra erfarna resexperter har resurser för att göra din drömsemester till verklighet. Varför inte kontakta oss med dina idéer?

7. Du är i goda händer
På din resa är hjälp aldrig utom räckhåll. Det finns alltid en anställd som hanterar eventuella oförutsedda situationer, och vi gör vårt bästa för att svara så snart som möjligt. Vi tillhandahåller också en tillfällig mobiltelefon med utvalda turer.

Alla våra helgdagar är helt reglerade och skyddade, så att du kan boka och resa bekymmersfritt. Kontakta oss gärna för mer information eller speciella önskemål. Vi strävar efter att besvara alla förfrågningar.

Vi önskar dig en god dag!

det bästa rese- och turnéföretaget i Sri Lanka

gallery/carsmal