gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

info@btrsl.com

+94770286418

1. Kvalitet og service

 


Hos BTR SL går kvalitet og service hånd i hånd. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at disse to kjennetegnene blir oppfylt på hvert trinn på reisen. For å bidra til å oppnå disse kjerneverdiene, overvåker vi nøye kundetilfredshet og søker kontinuerlig nye måter å overgå kundenes forventninger.

 

 

2. Et personlig preg


Fra første kontakt, gjennom varigheten av oppholdet, og til du er trygt hjemme igjen, er vi med deg. Du vil kjenne din personlige reisekonsulent både med navn og ansikt, da vi gjør det til en praksis å hilse til kundene våre personlig og gå gjennom hele turen.

3. Det vennlige og kunnskapsrike personalet
Vi har laget uforglemmelige reiseopplevelser i BTR for tusenvis av kunder fra hele verden. Det er nede på kvaliteten til folket vårt. Våre ansatte har omfattende og førstehånds kunnskap om regionen og brenner for hva de gjør.

4. Lokal kompetanse
Det er viktig for oss at du får en minneverdig og autentisk opplevelse med høytiden. I tråd med forventningene vi har til våre ansatte, velger vi bare lokale leverandører som er vennlige, anerkjente og har inngående lokale kunnskaper.

5. Spar tid og krefter
Å forske og organisere din egen ferie kan være en stressende oppgave. La oss gjøre jobben for deg! Ved å velge BTR kan du spare både tid og penger ved å bestille alle reiserute-tjenestene dine direkte hos et spesialisert lokalt byrå.

6. Skreddersydde helligdager
Designet med deg i tankene, kan våre pakker skreddersys eller bygges helt fra bunnen av for å passe dine behov. Våre erfarne reiseeksperter har ressursene på hånden for å gjøre din drømmeferie til virkelighet. Hvorfor ikke kontakte oss med ideene dine?

7. Du er i gode hender
På reisen er hjelpen aldri utenfor rekkevidde. Det er alltid en ansatt som håndterer uforutsette situasjoner, og vi gjør vårt beste for å svare så snart som mulig. Vi tilbyr også en midlertidig mobiltelefon med utvalgte turer.

Alle våre ferier er fullstendig regulert og beskyttet, slik at du kan bestille og reise bekymringsfritt. For mer informasjon eller spesielle ønsker, ta gjerne kontakt med oss. Vi prøver å svare på alle henvendelser.

Vi ønsker deg en god dag!

det beste reise- og turfirmaet i Sri Lanka

gallery/carsmal