gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

info@btrsl.com

+94770286418

1. Kwaliteit en service

 


Bij BTR SL gaan kwaliteit en service hand in hand. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat aan deze twee kenmerken wordt voldaan bij elke stap van uw reis. Om deze kernwaarden te helpen bereiken, houden we de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten en zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 


2. Een persoonlijk tintje


Vanaf het eerste contact, gedurende de gehele duur van uw verblijf en totdat u weer veilig thuis bent, zijn wij bij u. U kent uw persoonlijke reisadviseur zowel van naam als van gezicht, omdat we er een gewoonte van maken om onze klanten persoonlijk te begroeten en de hele reis te doorlopen.


3. Vriendelijk en bekwaam personeel
We hebben onvergetelijke reiservaringen gecreëerd in de BTR voor duizenden klanten van over de hele wereld. Dat komt door de kwaliteit van onze mensen. Onze medewerkers hebben uitgebreide en directe kennis van de regio en zijn gepassioneerd over wat ze doen.


4. Lokale expertise
Het is voor ons essentieel dat u een onvergetelijke en authentieke ervaring heeft met onze vakanties. In lijn met de verwachtingen die we hebben voor ons personeel, selecteren we alleen lokale leveranciers die vriendelijk, gerenommeerd en diepgaande lokale kennis hebben.


5. Bespaar tijd en moeite
Je eigen vakantie onderzoeken en organiseren kan een stressvolle taak zijn. Laat ons het werk voor je doen! Door voor BTR te kiezen, kunt u tijd en geld besparen door al uw reisservices rechtstreeks bij een gespecialiseerd lokaal bureau te boeken.


6. Vakantie op maat
Onze pakketten zijn ontworpen met u in gedachten en kunnen op maat worden gemaakt of helemaal opnieuw worden gebouwd om aan uw behoeften te voldoen. Onze ervaren reisexperts hebben de middelen in huis om uw droomvakantie te realiseren. Neem gerust contact met ons op met uw ideeën.


7. Je bent in goede handen
Tijdens uw reis is hulp nooit onbereikbaar. Er is altijd een medewerker die onvoorziene situaties afhandelt en we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. We bieden ook een tijdelijke mobiele telefoon met geselecteerde rondleidingen.

Al onze vakanties zijn volledig gereguleerd en beschermd, zodat u zorgeloos kunt boeken en reizen. Neem voor meer informatie of speciale verzoeken gerust contact met ons op. We streven ernaar om alle vragen te beantwoorden.

We wensen je een goede dag!

het beste reis- en reisbedrijf in Sri Lanka

gallery/carsmal