gallery/btrsl

BTR SL

Tours & Holidays

gallery/whats app

info@btrsl.com

+94770286418

1. Laatu ja palvelu

 


BTR SL: ssä laatu ja palvelu kulkevat käsi kädessä. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että nämä kaksi tunnusmerkkiä täytetään matkan jokaisessa vaiheessa. Auttaaksemme näiden perusarvojen saavuttamisessa seuraamme tarkoin asiakastyytyväisyyttä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja ylittää asiakkaidemme odotukset.

 


2. Henkilökohtainen kosketus


Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien, loman ajan ja kunnes olet jälleen turvallisesti kotona, olemme kanssasi. Tunnet henkilökohtaisen matkakonsulttisi sekä nimeltä että kasvoilta, sillä meistä on käytäntö tervehtää asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja käydä läpi koko matka.


3. Ystävällinen ja osaava henkilökunta
Olemme luoneet unohtumattomia matkakokemuksia BTR: ssä tuhansille asiakkaille ympäri maailmaa. Se johtuu ihmisten laadusta. Henkilöstöllämme on laaja ja oma-aloitteinen tieto alueesta ja he ovat intohimoisia tekemiinsä suhteen.


4. Paikallinen asiantuntemus
Meille on elintärkeää, että sinulla on ikimuistoinen ja aito kokemus lomastamme. Henkilöstöllemme kohdistuvien odotusten mukaisesti valimme vain paikallisia toimittajia, jotka ovat ystävällisiä, hyvämaineisia ja joilla on syvällinen paikallinen tuntemus.


5. Säästä aikaa ja vaivaa
Oman lomasi tutkiminen ja järjestäminen voi olla stressaava tehtävä. Tehkäämme työ puolestasi! Valitsemalla BTR voit säästää sekä aikaa että rahaa varaamalla kaikki matkareitisi suoraan erikoistuneelle paikalliselle toimistolle.


6. Räätälöity loma
Suunniteltu sinun mielessäsi, paketit voidaan räätälöidä tai rakentaa kokonaan tyhjästä tarpeitasi vastaavaksi. Kokeneilla matkaasiantuntijoillamme on resursseja käsillä, jotta unelmalomasi tulisi totta. Miksi et ota meihin yhteyttä ideoidesi suhteen?


7. Olet hyvissä käsissä
Apu ei ole matkallasi koskaan ulottumattomissa. Aina odottamattomia tilanteita hoitaa henkilöstö. Teemme parhaamme vastataksemme mahdollisimman pian. Tarjoamme myös väliaikaisen matkapuhelimen valituilla matkoilla.

Kaikki lomat ovat täysin säänneltyjä ja suojattuja, joten voit varata ja matkustaa huoletta. Jos haluat lisätietoja tai erityisiä pyyntöjä, ota rohkeasti yhteyttä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin.

Toivotamme sinulle hyvää päivää!

paras matka- ja kiertueyritys Sri Lankassa

gallery/carsmal